WRKPLTS voor Kunst, Educatie en Creatie
Creatie

Trekkerkunst & Hoeksche kaartjes

Enkele jaren geleden begon ik met Trekkerkunst. Met behulp van (zelfgemaakte) foto's begon ik op de computer illustraties van klassieke trekkers te maken. De techniek en schoonheid van deze machines hebben mij altijd al geboeid. Langzaam aan maakte ik mij nieuwe technieken eigen waardoor de trekkers steeds gedetaileerder werden. Dat moest ook wel want als er iets niet klopte werd ik daar altijd wel op aangesproken. Het voordeel van digitale illustraties is dat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken en dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Ik kan de trekkers met verschillende mensen bemannen en in verschillende achtergronden plaatsen. De afbeeldingen die u hier ziet zijn dus ook maar een selectie.

Wilt u zelf op de trekker, dan kan dat. Wilt u uw bedrijf of boerderij als achtergrond in een illustratie, dan kan dat ook. Stuur mij een foto en afhankelijk van u wensen maak ik daar een prachtig kunstwerk van. Ook zijn er verschillende formaten mogelijk.

Voor meer informatie: info@wrkplts.nl of bel 06 264 408 22.

In 2014 is i.s.m. van Driel Drukwerkservice Hoeksche Kaartjes ontstaan. De Hoeksche Kaartjes bestaan voornamelijk uit illustraties van Hoeksche Dieren. Deze dieren hebben een typisch Hoeksche Waards uiterlijk maar zijn verder van Hollandsche aard. Na de koe, die als grap begon, zijn vrij snel het varken, de kip en het schaap gekomen. Nu zijn daar de Hoeksche hond en kat aan toegevoegd. Ook deze illustraties zijn digitaal en kunnen dus ook in verschilende formaten worden geleverd. Als ansichtkaart (ook in duurzame versie), poster of kaarten. Formaten vanaf A5 t/m grotere formaten op bijvoorbeeld canvas.

Voor meer informatie: info@wrkplts.nl of bel 06 264 408 22.


Trekkerkunst

Classicline ansichtkaarten

Porsche Ferguson Allis Chalmers Allis Chalmers

Een greep uit het assortiment. Deze afbeeldingen zijn in verschillende formaten leverbaar.

Porsche Zetor Allis Chalmers Farmall John Deere Ferguson

Hoeksche Dieren

Hoeksche Kip Hoeksche Koe Hoeksch Schaap Hoeksch Varken Hoeksche hond Hoeksche kat

Duurzaam

Op natuurkarton en zo milieu vriendelijk mogelijk geproduceerd.

 

Hoeksche Kip Hoeksche Koe Hoeksch Schaap Hoeksch Varken

Overige illustraties

Beeldmerk Hoeksche Bende Trammie Bever Maatje 2 Maatje 9 Maatje 12 Waterschap